Kanser Otu Nedir? Nasıl Kullanılır?

- 23:55
Kanser otu nedir? Kanser otu, Manisa ili Akhisar ilçesinde bulunmuştur. Bu ot ilkbahar aylarında yetişir ve yapışkan olup kokusu oldukça ağırdır. Yapılan araştırmalar sonucunda ağız, meme, gırtlak kanserleri ve her türlü kanser çeşidine iyi geldiği bulgusuna varılmıştır. Bu ot sayesinde birçok kanser hastasının iyileştiği bulgusuna ulaşılmıştır.
kanser otu kullanımı

Kanser Otu Hikayesi

Bundan 35-40 yıl önce Manisa’da yaşayan bir kadın Ankara’ya meme kanseri için tedavi olmaya gider. Ancak bu yolculuğun sonucunda tedavi olmadan geri dönüş yapılır. Kadın daha sonraları evinden çıkar ve bahçeye çalışmak için giderken yorularak yolun kenarına oturur. Oturdu yere doğru yaşlı bir amcanın kendine doğru geldiğini gören kadına, yaşlı amca yaklaşarak neden bu kadar köyün dışında yol kenarında oturuyorsun diye kadına soru sorar.

Kadın biraz amcayı izler sonra derdini anlatır. Yaşlı amcada kadına önünde biten otları görüyor musun bu otları kaynat iç inşallah derdine derman olur diyerek gözden kaybolur. Kadın eve varır ve yaşlı adamın söylediklerini harfiyen yerine getirir. Kısa süre sonra da kanserden kurtulduğunu öğrenir.

Lütfü Acet adlı kişi bu hikâyeyi duyunca kendisi de bu tedavi yöntemini deneyerek başarılı olur ve kanser otu iyice yaygınlaşır.

Kanser Otu

Kanser otu resimde ki gibi olup pis bir kokuya sahip ve yapışkan özelliği bulunmaktadır. İnce uzun yaprakları vardır ve yaprakları hafif tüylüdür. İlkbahar aylarında çıkmaya başlayan kanser otu ağustos sonlarına doğru çiçeklenmeye başlamaktadır.

Kanser otundan fayda görmek istiyorsanız çiçeklenmeden toplamanız gerekmektedir. Bu otu temin etmek için ağustos ayının sonlarını beklemeyin. 

Kanser otundan daha çok fayda görmek istiyorsanız otu kendiniz temin ediniz. Ancak kanser otu toplanırken üzerinde ki yapışkan maddenin gitmemesine çok dikkat edilmelidir. Dağlık bölgelerden bu otu toplamaya çalışınız. Bunun nedeni de şehirden uzakta olan bitkilerin daha temiz olmasıdır. Herhangi bir zehirlenme olaylarını önlemek için otu kullanmadan önce doktorunuza danışın ve onun izni doğrultusunda kullanın.

Kanser Otu Nasıl Kullanılır?

Kanser otu nasıl kullanılır? Kullanımı nasıldır? 
3-4 adet kanser otunun sapını 1,5 litre kaynamış suyun içerisine elinizle bölerek atınız. Çaydanlıkta 15 dakika kadar kaynatın. Kanser otu kaynadıktan sonra hazırlamış olduğunuz karışımı cam bir şişeye koyunuz. Asla plastik bir kaba koymayınız.

Gün boyunca bu karışımı tüketiniz. Bir ay boyunca bu karışımı içtikten sonra doktor kontrolüne giderek hastalık derecenizin ne durumda olduğunu gözlemleyin. Doktora gitmeden bile kendinizde bir takım değişiklikler olduğunun sizde farkına varacaksınız muhakkak. Ancak yine de doktora görünmeyi ihmal etmeyin.

Kanser Otu Saklama Koşulları

Gittiniz, kanser otunu topladınız ve nasıl temin edeceğinizi bilmiyorsunuz. Öyleyse biz söyleyelim. Kanser otu oda sıcaklığında güneşten uzak olarak saklanması gerekir.

Kanser otlarını toplayın ve bir demet haline getirdikten sonra çürümesini önleyin. Eğer kanser otunu kullandıktan sonra herhangi bir yan etki oluşursa kullanmayı bırakarak hemen doktorunuza muayene olunuz.