Burcunuza göre Detoks Yapın

- 22:46
Gerek, tükettiğimiz yiyecekler ve içecekler, gerek kirli hava koşullarından dolayı vücudumuza toksinleri alıyoruz. Vücudumuza aldığımız toksinleri ise detoks programları sayesinde vücudumuzdan dışarıya atıyoruz.
Şimdi yaz boyunca çeşitli yollar ile vücudumuza aldığımız toksinlerden kurtulma zamanı geldi. Burçlara göre hazırlanmış detoks programları ile vücudunuzda ki toksinlerden kurtulun.



Koç Burçları için Detoks Önerisi

Yüksek motivasyona sahip, girişken ve hiç durmayan koçlar; detoks yapmak sizin ruhunuzda var! Koçlar genel olarak baş ağrısı ve sinüs iltihabından dolayı rahatsızlık hissetmektedir. Bu geçici rahatsızlıklar için ekinezyalı detoks programları uygulamanızda fayda vardır. Şifalı bir formül olan, Limon, zencefil, kırmızı biber, portakal ve ekinezya karışımlı detoks programıyla bir çok probleminize, çözüm bulacaksınız.

Boğa Burçları için Detoks Önerisi

Yemeyi çokça seven ve rahatlığa ve zevklerine düşkün boğalara; yemeyi sevdiklerinden dolayı, şişkinlik hissi ve keşke yemeseydim pişmanlığına çözüm sağlayacak bir formül öneriyoruz. Boğalar için bol yeşillikli bir tarif öneriyoruz. Nane yaprakları, zencefil, yeşil elma, salatalık, rezene karışımlarıyla hazırlayacağınız detoks programı ile kendinizi rahatlatacak ve mutluluk hissine kapılacaksınız.

İkizler Burçları için Detoks Önerisi

Çeşitliliği seven ve kararsızlıktan dolayı ruhunu çok çok daraltan ikizler, sadece üç çeşit malzeme kullanarak hazırlayacağınız detoks tarifi ile hem sinir sisteminizi rahatlatabilecek hem de vücudunuzdaki birikmiş ödemlerden kurtulabilirsiniz. Salatalık, pırasa ve tonik karışımı ile hazırlayacağınız tarif tam da yaz günleri için hazırlanmış.

Yengeç Burçları için Detoks Önerisi

Denizi, doğayı ve dinlenmeyi seven yengeçler, şimdi sizlere vereceğimiz detoks tarifi ile hem misafirlerinize ikram edebilir hem de kendiniz için yapabilirsiniz. Bu formül sizin için hem bir vitamin deposu hem de cilt dostu. Karışımımız, mango, ananas ve hindistan cevizi suyunun karışımından elde edilmektedir. Hazırladığınız detoks yiyeceğinizin içerisine buz atarak yazın keyfini çıkarabilirsiniz.


Aslan Burçları için Detoks Önerisi

Her zaman enerjik, canlı ve zinde olan aslanlar, geçmişten günümüze gençleşmek ve güçlenmek için kullanılmış zencefil ile hazırlayacağımız detoks içeceğinizi içip, gerisini doğaya bırakmalısınız. Elma, portakal, havuç ve zencefil ile hazırlanan detoks içeceğinizi afiyetle tüketebilirsiniz. 

Başak Burçları için Detoks Önerisi

Gösterişten uzak sadeliği seven ama bir o kadar da etkileyici bir ruh taşıyan başaklar, yeşilliğini doğadan alan bu yeşil detoks tarifiyle, kötü ruh hallerini, bedeninizdeki ve zihninizdeki tüm toksinlerden sizi temizleyeceğine emin olabilirsiniz. Yeşil detoks tarifine gelecek olursak; kale, ıspanak, salatalık, maydanoz ve pırasa. 

Terazi Burçları için Detoks Önerisi

Terazi burçlarının simetri ve ritim düşkünlüğü seçimlerini detoks seçiminde de devam ettirmeleri iyi gelecektir. Ph dengeleyici bu detoks tarifi terazilere iyi gelecektir. Vücudunuzda bulunan su miktarının alkali ve asitlik değerini eşsiz bir dengeye kavuşturmak için, salatalık, limon, rezene ve ıspanaktan oluşan detoks tarifini uygulayabilirsiniz

Akrep Burçları için Detoks Önerisi

Yoğun duygu seli yaşamayı seven akreplerin tüketeceği detoks suyu da yoğun olmalıdır. Doğadan gelen bu rengarenk detoks tarifi ile havalara uçacaksınız. Detoks tarifi için gerek olan malzemeler ise; yaban mersini, böğürtlen, ahu dudu ve pancar şerbeti. Bu rengarenk güzelliğin, hayatınıza katacağı renklere hazırlıklı olun. 

Yay Burçları için Detoks Önerisi

Yeniliklere her zaman açık olan, farklılıkları keşfetmeye bayılan yaylar, bu detoks tarifi ile adeta ruhlarını tazeleyecekler. Bu egzotik malzemeler ile enerjinize enerji katacaksınız. Bu detoks tarifi için gerekli olan malzemeler ise şöyle; Zerdeçal, ginseng, kivi, mangostan ve bergamot.

Oğlak Burçları için Detoks Önerisi

İş kolik olan oğlaklar, genellikle ofiste uzun süren hareketsiz zamanlar ayaklarınızda, eklemlerinizde, bacaklarınızda bazı problemler oluşturabilir. Ödem atmaya yardımcı meyve çeşitleri aynı zamanda ağrıları da azaltmada kullanılırlar. İşkolikler için mükemmel bir detoks tarifi olan; kiraz, greyfurt ve sevdiğiniz herhangi bir çekirdekli meyve seçimi ile yapacağınız formül ile mükemmel seçimi yakalamış olacaksınız. 

Kova Burçları için Detoks Önerisi

Kovalara ait olan sıra dışı ve bağımsız ruhlarını, tıpkı bu özelliklerine yakışır bir detoks tarifi ile süslemek gerekir. Kivi, ıspanak ve hindistan cevizi ile hazırlayabileceğiniz detoks, kalp ile sinir sistemleri arasında ki dengeyi bularak, yapılan spor egzersizleri sonrası kas yenilenmelerini hızlandırır.

Balık Burçları için Detoks Önerisi

Hayalperest balıklar, öyle ki uyurken bile hayallerinden dolayı uykularını kaçıracak hayallere dalabiliyorlar. Bu sebep dolayısıyla balıklara önereceğimiz detoks tarifi, uyumadan kısa bir süre önce tüketerek huzura kavuşmak ve tatlı bir uyku uyumak için. Muz, yaban mersini, hindistan cevizi suyu ve çok az bir miktar lavanta yağı ile hazırlayacağınız detoks tarifi ile huzuru yakalayacak ve tatlı rüyalarda yolculuk etmeniz için.