Soda Ayran Kürü Diyeti Nasıl Yapılır ?

- 23:00
Kilo vermeye yardımcı, diyeti destekleyen soda ayran kürü nasıl yapılır ? Nasıl Tüketilir ? Zayıflatır mı ? Göbek yağlarını eritmeye yardımcı olur mu ?
kürü diyeti

Yoğurt ve yoğurtlu karışımlar ile elde edilen birçok besin kilo vermek için oldukça etkilidir. Yoğurt kullanılarak hazırlanan popüler kürler arasında soda ayran kürü, haftada en az bir kilo vermenize yardımcı olacaktır. Hazırlanışı ve kullanımı oldukça kolay ve sağlıklı olan soda ayran kürü ile zayıflayabilirsiniz.

Herkes tarafından bilindiği üzere soda hazımsızlığa çok iyi gelmektedir. Mideyi rahatlatıcı bir etki göstererek daha rahat bir süreç yaşamanızı sağlayacaktır. Yaz günlerinin vazgeçilmezi olan soda, hem rahatlatır, hem de sıcak günlerde ferahlamanızı sağlar. Sodayı ayran ile karıştırarak zayıflama kürüne dahil etmek ise özellikle göbek bölgesinde depolanmış yağ kütlelerinin erimesini ve daha fit bir
görünüme kavuşmanızı sağlar.

Soda Ayran Kürü Nasıl Hazırlanır ?

Soda ayran kürü hazırlanışı oldukça kolay ve fazla maliyet gerektirmeyen bir kür tarifidir.

Gerekli malzemeler :
  • 1 kase yoğurt
  • 1 adet Limon
  • 1 şişe soda
Hazırlanışı :

Derin bir kabın içerisine bir kase yoğurt, sıkılmış limon suyu ve bir şişe soda koyulur. Hazırlanan karışım iyice karıştırılır. Ardından soda ayran kürü tüketmek için hazırdır.

Burada dikkat etmeniz gereken malzeme seçimlerini doğru yapmaktır. Yoğurt tercihini ev yoğurdundan yana kullanmalısınız. Limonu küçük ama bol sulu olanlardan seçmelisiniz.

Bu kürü her gün akşam yatmadan önce tüketmelisiniz.

Metabolizma hızımız uyurken yavaşlamaktadır. Ancak uyumadan önce tüketilen soda ayran kürü, uykuda iken metabolizmanızın çalışmasını sağlayarak uyurken dahi kilo vermenize yardımcı olmaktadır.

Hazırlanan karışım ile yoğurt ayran kıvamını aldığı için rahatlıkla tüketilecek bir diyet içeceği haline gelmektedir. Soda ile hazırlanan bu kür tarifini kullananlar daha kullanmaya başladıkları ilk günlerde kendilerinde fark yaratan rahatlama ve huzuru hissedeceklerdir.

Yoğurt diyet süresi içerisinde etkisini çabuk gösteren besinlerden birisidir. Bu yüzden soda ayran kürü ile zayıflamak isteyenler oldukça kısa süreler içerisinde etkisini göreceklerdir. Bu sebeple bu kür çoğu diyet severe cazip gelmektedir.

Soda Ayran Kürü Zayıflatır mı ?

Soda ayran kürünü iki hafta düzenli olarak uygulamanız ve egzersizlerle desteklemeniz durumunda mutlaka kilo verdiğinizi göreceksiniz. İki haftalık bir süreç sonrasında kilo verdiğinizi görmeniz kaçınılmaz bir mutluluğu beraberinde getirecektir.

Kilo vermede güçlük çekenler için mutlaka uygulanması gereken bir kür tarifidir. Oldukça ideal bir tarif olan soda ayran kürü, hem sodanın hafifletici ve serinletici etkisi, hem de yoğurdun muhteşem kilo vermeye yardımcı etkisi ile birleşerek mükemmel bir karışımı ortaya çıkarmaktadır. Şişkinlik ve hazımsızlık gibi çoğu kişinin dert yandığı rahatsızlıkları ortadan kaldırmaya yarar.

Bu kür genellikle akşam yatmadan önce ve yemeklerden sonra tüketildiği için vücutta ki yağların yavaş yavaş ama sürekli olarak erimesini sağlar. Mide rahatsızlığı olanlar için bu kür tarifini kullanmaları tavsiye edilmektedir.

Soda Ayran Kürünü Faydaları

Sağlıklı bir kür olan soda ayran ile zayıflamak, çok fazla çaba göstermeden kilo vermenize yardımcı olmaktadır.

Maliyet yönünden oldukça düşük miktarlarda harcama gerektirdiği için herkes tarafından ulaşılabilir ve kullanılabilir bir kürdür.