Popüler isveç diyeti kaç kalori?

- 21:24
Merhaba DiyetEvim takipçileri;
Bu aralar zayıflamak için yapılan diyetlerden en popüler olanlardan bir tanesi de İsveç diyeti. Bu popüler diyet hakkında sosyal paylaşım sitelerinden ve mail adresime yoğun olarak soru geliyor. En fazla sorulan soru ise ‘isveç diyeti kaç kalori’. Bu zayıflama listesi sizinde bildiğiniz gibi şok bir diyettir. Çok mecbur kalmadığınız sürece yapılması önerilmez. Yaparken halsiz bırakabilir. Böyle durumlarda diyetinizi bırakmanız gerektiğini asla unutmayın.

Yaptığımız diyetlerin kalorileri çok önemlidir. Herkesin kilo vermek için gün içinde alması gereken kalori miktarı kilo boy yaş ve fiziksel etkinliklere bağlı olarak değişebilir. Almanız gerekenden fazla kalori alır ve o kalorileri yakılmazsa kilo alırsınız. Tam tersinde ise halsizlik yorgunluk görülebilir.

Şimdi herkesin dilinde olan, bir çok kişinin kilolarını vermesinde yardımcı olan "isveç diyeti ile kaç kalori alınır" bir bakalım.

diyet kaç kalori

MUCİZE İSVEÇ DİYETİ KAÇ KALORİ?

1. GÜN
Sabah
1 fincan kahve - 2 kalori
Bir kesme şeker - 16 kalori

Öğle
2 katı yumurta - 140 kalori
Haşlanmış ıspanak yemeği - 60 kalori
1 domates - 20 kcal

Akşam
Biftek (200 gr.) - 400 kalori
1 porsiyon yeşil salata (zeytinyağlı ve limonlu) - 80 kalori

→ Diyet listesinin tamamını "İsveç Diyet Listesi" yazısında bulabilirsiniz.
Sadece birinci günü 718 kalori olarak hesapladım. Hepsine baktığımızda da İsveç diyetinde günlük aldığınız kalorinin 700-800 kalori arasında değiştiğini görüyoruz. Yazımın başında şok bir diyet olduğunu söylemiştim. Evde geçirilen zamanlarda yapılması daha uygun bir diyettir. Kalorisi az olduğu için yorgunluk, halsizlik yaşayabilirsiniz. Bu yüzden her hangi bir olumsuz durumda diyeti yarıda bırakıp bünyenizi güçlendiren besinlerle beslenmeye başlamalısınız.
Hızlı kilo vermek isteyenler ve kilo problemi fazla olan kişilerin yapması için uygun bir diyet listesidir.

 Bir önceki "Ceviz Kabuğu Suyu ile Zayıflama" başlıklı yazımızda 'ceviz kabuğu, ceviz suyu, ceviz suyu ile zayıflama, zayıflama kürü' hakkında bilgiler verildi.