Karbonatlı Su ile Zayıflama Tarifi

- 00:47
Karbonatın faydalarını bilmeyen yoktur. Örnek verecek olursak kötü kokuyu yok etmesi, dişleri beyazlatması, doğal peeling olması ve buna benzer bir çok faydası vardır. Bunlara bir yenisini daha ekleyin. Karbonatlı Su Mucizesi. Kimine bu ifade yabancı gelse de kiminin bu mucizeyi keşfettiğini düşünüyorum. Kullananlar bana hak verecektir. Karbonatlı su içmek; hazımsızlık, mide yanmasına, asit birikmesi önleme yanında zayıflamaya da etkisi büyüktür.

Karbonatlı Su Zayıflatırmı?

Vücudun asit baz dengesini alkali düzeye çıkararak metabolizmanın hızlandırılabileceğini belirten uzmanlar karbonatlı su ile bunun mümkün olacağını belirtiyorlar. Suyun alkali yapısı zayıflamaya yardımcı oluyor. Et ve karbonhidrat ağırlıklı besleniyorsanız vücudunuzda asit birikmesi oluşabilir. Bir türlü kilo veremeyen kişiler bu sorundan dolayı zayıflayamazlar. Doğal zayıflama yöntemlerini bizden önce kullanmaya başlayan batı ülkeleri beyaz mineral karışımı içecekler tüketerek hızlı bir şekilde kilo veriyor. Şimdi vereceğim karbonatlı su kürü ile sizde hızlı ve kalıcı şekilde zayıflamaya başlayacaksınız.

Karbonatlı Su Kürü Tarifi

Kilo vermek isteyenler için tarifin hazırlanması alkali olmasını sağlayacaksınız. 1,5 litre su alan bir kabın içine bir tatlı kaşığı karbonat ekleyin. Karbonat suyun içinde eriyene kadar karıştırın.
çok kolaydır. Bu kür sayesinde vücudun asit seviyesini azaltarak

Uygulama
  • Günlük 3 litre kadar tüketin.
  • Her yemekten yarım saat önce için.
  • Öğünlerden 1 saat sonra karbonatlı su ile zayıflama kürü için. 
  • Yemek yerken su içmemeye özen gösterin. 
  • Kahvaltıdan 30 dakika önce için. 
  • Şişkinlik veya ödem varsa karbonatlı su içmek yararlı olacaktır.
zayıflama kürü

Karbonatlı Su İçenlerin Yorumları

Faydalarını kullandıkça fark edecek ve başka su içmek istemeyeceksiniz. İçerek zayıflayanlar yorumlarında 1 ayda 4-6 kilo verdiklerini söylüyorlar.

"Merhaba;
Melek Baykal'ın programında Gül Kaynak vardı. Karbonatlı Su dan bahsetti. Zayıflamaya etkisi çok büyükmüş. Vücudun asit baz dengesini sağlıyormuş. Az önce ablamla beraber denedik. Biraz garip ama tadı o kadar kötü değil."

"Suyun PH derecesini yükseltir karbonat. Suyun alkali olmasını sağlar. Ben bir litre suya bir çay kaşığı atarak içiyorum. Vücudumdaki asitlerin dışarı atılmasını sağlıyor. Alkali bir vücuda sahip oluyorsunuz. Sağlık için içmenizi öneririm. Alkali vücut mikroplara karşı daha dirençlidir. Hatta kanserden bile koruduğunu okumuştum. Tadı biraz garip gelen varsa içine pekmez veya limon ekleyin. İçtiğiniz suları kontrol edin. Ph derecesi 7,5'tan yukarı değilse hemen değiştirin."

Karbonatlı su hakkında siz neler düşünüyorsunuz? Yararlı mı? Zararlı mı? Deneyimlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum...

Bir önceki "İp Atlayarak Zayıflama" başlıklı yazımızda 'ip atlama, ip atlama egzersizleri, zayıflama egzersizleri' hakkında bilgiler verildi. Okumanızı öneririm.