Kilo Verdiren Sağlıklı Yiyecekler Top 30

- 00:11
Merhaba; Bugün arkadaşlar hızlı kilo vermenizi sağlayacak 30 yiyeceği resimli olarak sizlerle paylaşacağım. Öğünlerinizdeki yerini alması geren bu yiyecekler vücut metabolizmanızı hızlandırarak aldığınız kalorilerin yağa yani kiloya dönüşmesini engelliyor. Aynı zamanda vücuttaki fazla suyun dışarı atılmasını sağlıyor. Kilo verdiren yiyecekleri sağlıklı beslenmek için mutlaka tüketin.


sağlıklı yiyecekler


BADEM
E vitamini ve protein içerir. Yüksek lifli olması acıkmayı geciktirir. Badem yağlanma yapmaz. Ara öğünlerde yenilenebilecek bir atıştırmalıktır. 


DOMATES
Antioksidan içeriği ile vücut açısından çok faydalı bir gıdadır. Yağ yakıcı özelliğinin yanı sıra leptin direncinin azaltır. Leptin; metabolik hızı ve düzenleyen yardımcı bir protein türüdür. 

ELMA SİRKESİ
Eğer hızlı kilo verdiren bir gıda istiyorsanız her yemekte 1 tatlı kaşığı sirkeyi yemeklerinize karıştırın. Vücutta detoks etkisi yaparak karın eritmek için de birebirdir. Bağırsaklarda zararlı olan bakterileri öldürür, toksinleri dışarı atar. Midede tutulan fazla suyun dışarı atılımını ve sindirimi kolaylaştırır. Sebzelerde ve salatalarda mutlaka eklemeyi unutmayın. 

ENGİNAR
Az kalorili olmasının yanında sindirim sürecini hızlandırmak için kullanılır. Lif bakımından zengin olması, sindirim bozukluklarında kullanılması, başka özelliklerindendir. 

AVAKADO
Sindirim sistemini rahatlatır. Kabızlığı önler, vücuttaki sıvı dengesini sağlar. Magnezyum ve potasyum içerir.

FASULYE
Küçük küçük taneleri olan fasulye protein ve lif deposudur. Düşük kalorilidir. Yüksek protein içerdiğinden kasları dolgun gösterir. 

KAVUN KARPUZ
Yaz aylarının vazgeçilmez meyveleri kavun ve karpuz vücuttaki suyun atımında çok etkilidir. Potasyum içerir ve antioksidan kaynağıdır. Bağışıklı sistemini güçlendirir. 

KUŞKONMAZ
A, B, C ve E vitaminleri, çinko ve potasyum içeren kuşkonmaz, cildi güzelleştirir, su atımını arttırır. Romatizma tedavisinde kullanılır.

KIZILCIK SUYU
C vitamini yanı sıra çok etkili bir idrar söktürücü besindir. Su tutan bir vücudunuz varsa fazla suyu kızılcık suyu ile dışarı atın. Sabah kahvaltı da çay yerine bir bardak kızılcık suyu için. 


NANE
Göbek eritmek isteyenler her öğününde bir yaprak nane yemelerini tavsiye ederim. Nanenin sindirim özelliği ile yediğiniz besinlerin daha kolay yakılmasını sağlarsınız. Aynı zamanda sakinleştirici özelliği de vardır. Çayını yaparak da tüketebilirsiniz. Nane Cilt temizlemek içinde kullanılıyor.


SALATALIK
Belki duymamış olabilirsiniz ama salatalık kavun ailesinden gelir. Benzer zayıflama özelliklerine sahiptir. Şişkinliği azaltır. Karın düzleştirme için öğle öğünlerinizde bir adet salatalık, fasulye, nane menüsü harika bir seçenektir.


YEŞİL ÇAY
Yapılan araştırmalar yeşil çay'ın zayıflamaya etkisinin büyük olduğunu gösteriyor. Sabah akşam olmak üzere günde iki defa tüketebilirsiniz. Vücuttaki aşırı suyu dışarıya atarak şişkinlik yapmayı önler. Aşırı yağ yakmayı da sağlayan yeşil çay metabolizmayı hızlandırır. 

YULAF
Kilo verdiren yiyeceklerdendir. Düşük kalorili bir besindir. Kahvaltıda yenilen yulaf gün boyu sizi tok tutar. Kolesterolü düşürür, gün boyu enerji sağlayıcı harika bir besin kaynağıdır. 

ZENCEFİL
Anti-inflamatuar, anti-bulantı ve antioksidan özellikleri vardır. Zencefilin Faydaları yazısını okuyun.

ZEYTİNYAĞI
Gerçek kilo verdirmeye yardımcıdır. İçeriğindeki doğal kimyasal içerik ile yağ yakımı sağlar. Açlık hislerini en aza indirir 

ananasarmut




kilo verdiren yiyeceklerzayıflatan besinleralkali şeftali

Bir önceki "Kilo Koruma Programı" başlıklı yazımızda 'diyet sonrası, kilo koruma yöntemleri, diyeti bozma' hakkında bilgiler verildi. Okumanızı öneririm.