Kiraz Yumurta Detoksu

- 00:42
Yazın gelmesiyle en çok tüketilen meyvelerden olan kirazın en bilinen faydası çok güçlü bir antioksidan olması. Bu yönüyle bozulan hücrelerin tamir edilmesini sağlıyor. Aynı zamanda sindirimi kolaylaştırıyor.
Yumurta ise tartışılmaz besin yönünden en zengin olan yiyeceklerden. Kiraz ve yumurtanın birleşmesiyle besleyici ve kilo verdiren bir detoks listesi hazırlayacağız bugün. Kiraz yumurta detoksu ile 2 günde 1 kilo verebileceksiniz.
Kiraz günlük C vitamini tüketiminin %15'ini karşılamaktadır. Kalsiyum, magnezyum, fosfor, potasyum, demir içerdiğinden besin değerleri çok yüksektir. Sindirim sistemini kolaylaştırması, kabızlık sorunu yaşayanların tercih etmesi gereken bir meyvedir.

Diyete başlamadan 1 gün önce kiraz yumurta detoksu yaparak vücudunuzu diyet için hazırlayabilirsiniz. Vücuttaki toksinleri atarak metabolizmayı hızlandırır. Bağırsaklarda bulunan yaramaz bakterileri temizleyerek sindirimi kolaylaştırır.

Yumurta ise uzun süre tok tutması yönüyle açlığı az hissedeceğiniz bir gün geçirmenizi sağlayacaktır. Aynı zamanda kiraz gibi yumurta da besleyicilik yönüyle çok zengindir.

detoks diyetleri

Kiraz Yumurta Detoksu Nasıl Yapılır?

Sabah
1 yumurtanın sarı ve beyazını yağsız tavada pişirin.

Ara
25 adet kiraz yiyin.

Öğle
1 yumurtanın sarı ve beyazını yağsız tavada pişirin.

Ara
25 adet kiraz yiyin.

Akşam
1 tam yumurta ve 1 yumurta beyazını yağsız tavada pişirin.

Ara
20 adet kiraz.
OKUYUN  Kiraz Sapı Çayı Zayıflatır mı?
Detoks boyunca çay ve kahve ölçülü olması şartıyla serbesttir.
(maks: 2 fincan şekersiz kahve ve 4 bardak şekersiz açık çay)
* Şeyda Coşkun Detoks Listesidir.

Kiraz yumurta detoksu en fazla 2 gün yapılabilir. Tavsiye edilen ise 1 gün yapılmasıdır. Kilo vermek amacıyla değil, daha çok diyet yapmaya bir başlangıç yapmak, kendi kontrolünü ölçmek isteyenler için ideal bir detoks listesidir.

 Sizler için hazırlanan "Detoks" sayfasında 'toksinleri atma, arınma, vücudu temizleme, detoks diyetleri, detoks tarifleri' hakkında bilgiler verildi.