Hadise Diyeti İle 1 Ayda 5 Kilo Verin!

- 10:30
Hadise Diyeti İle 1 Ayda 5 Kilo Verin!

Yaz aylarının yaklaştığı günlerde hemen her kadının ortak problemlerinden biri de kilo problemi olmuştur. Hal böyle olunca kışın ve pandemi döneminde aldığımız kiloları vermek için çaba göstermektedir.

Başarılı sanatçı Hadise, kısa süre içerisinde zayıfladığı için gündeme bomba gibi düşmüştür. Güzel sanatçının nasıl kilo verdiği de, kilo vermek isteyen kişiler tarafından araştırılmaktadır. Hadise Diyeti İle 1 Ayda 5 Kilo Verin! Diyet listesini sizlere verecek ve zayıflamanızı sağlayacağız.

Hadise Diyeti konusu hakkında size şunu söylemek istiyoruz ki kilo vermek için yalnızca diyet yapmanız yeterli değildir. Diyet elbette başlangıcınız olacak. Diyet yaparken aynı zamanda buna ek olarak da spor yapmanız gerekiyor. Diyet yapan kişilerin en çok yaptığı hatalardan biri de aç kalıp zayıflamayı istemektedir. Bu tarz bir yöntem ile zayıflayabilirsiniz fakat bedeninize zarar vereceksiniz. Aç kalarak zayıflayan herkesin sonu bir hüsranla bitecektir. Hızlı şekilde verilen kiloların hızlı bir şekilde alınacağını unutmamanız gerekiyor.

Hadise Diyeti Nedir?

Hadise Diyeti Nedir?

Hadise diyetini yapmadan önce Hadise’nin belirlediği gibi öncelikle bedeninizi tanımanız gerekiyor. Bedeninizi tanıdıktan sonra yemek istediğiniz şeyleri ve yemek istemediğiniz şeyleri bir liste haline getirmeniz gerekiyor. Şayet doktor tarafından belirlenen bir hastalığınız yoksa bu diyeti uygulayabilirsiniz. Hadise diyeti ile 1 ayda 5 kilo verebileceksiniz. Yani fazlalığınız neyse ona göre diyeti uygulamanız gerekiyor. Bir ayda yüksek kilo vermek sizi rahatsız edeceğinden ötürü yavaş yavaş kilo vermeniz için sizlere Hadise Diyet Listesi ile ilgili bilgi vermek istiyoruz.

Hadise’nin Diyetisyeni Kim?

Hadise’nin Diyetisyeni şuanda Seda Çayhan’dır. Seda Çayhan ile kısa süre içerisinde başarılı bir şekilde kilo veren Hadise’nin yaptığı diyet arama motorlarında aratılan konular arasında yer almıştır. Bu diyet ile 1 ayda 5 kilo verebileceksiniz. Ünlü sanatçı son yaptığı açıklamada diyetisyenin tavsiyesine uyduğu ve verdiği kiloları ona borçlu olduğunu duyurdu. Verilen diyet listesine harfi harfine uyan başarılı sanatçı diyet ile istediği sonucun fazlasını elde etmiştir.

Diyet listesinden bahsetmeden önce günlük su içme limitinin asla altına düşmemeniz gerektiğini belirtiyoruz. Gün içerisinde su tüketimini artırarak hem sağlıklı olacak hem de daha kolay kilo verebileceksiniz. Hadise, sabahları ödem suyu tükettiği için kilo vermesi daha da kolay olmuştur. Diyet harici günlük olarak tempolu yürüyüş yaptığınızda siz de düzenli bir şekilde kilo verebileceksiniz.

Hadise Diyet Listesi

Hadise Diyet Listesi

Hadise Diyet Listesi konusunda sizlere bilgi vererek hepinizi zayıflatacağız. Aç kalmayıp, tüm öğünlere dikkat ettiğiniz takdirde başarılı sanatçı gibi istediğiniz vücuda kolaylıkla sahip olabileceksiniz. Fazla geç kalmadan vereceğimiz diyet listesine iradeli bir şekilde uyarak kısa süre içerisinde sağlıklı kilo verebileceksiniz. Peki, Hadise’nin Günlük Diyet Listesi içerisinde neler bulunuyor?

Kahvaltı

·         Tam buğdaylı ekmek ile peynirli tost

·         Acı veya Tatlı yeşil biber

·         Taze sıkılmış portakal suyu

Ara Öğün

·         1 adet meyve

Öğle Yemeği

·         Yumurta akı salatası (2 adet yumurta akı, biraz peynir, yeşil biber, roka, marul, salata)

·         Yaklaşık 100 gram kadar bonfile

·         2-3 dilim yağsız tavuk veya köfte

Ara Öğün

·         2 dilim tam buğdaylı ekmek ile peynirli veya sucuklu tost

·         Yeşil çay

Akşam Yemeği

·         Nohut veya mercimek pilavı (yağsız yada az yağlı)

·         Salata

·         2 dilim tam buğday ekmeği

Ara Öğün

·         1 avuç içi kadar badem

·         2-3 adet kuru kayısı

Bu diyeti uygularken aynı zamanda gün içerisinde en az 2 litre su içmeyi ihmal etmemeli ve çay içerken şekersiz içmelisiniz. Sizde bu diyet ile hem sağlıklı kalabilir hem de kilo verebilirsiniz.