Zayıflama Hikayesi 4 Ayda 61 Kilo Verdi

- 23:20
Zayıflama hikayesi bu sefer Manisa Turgutlu'dan geldi. 17 yaşındaki Arda Çoban 4 ayda 61 kilo vermesiyle çevresindeki herkesi şaşkına çevirdi. 4 ay önce 133 kiloyken zayıflamaya karar verdi. Kendi imkanlarıyla yaptığı diyet ve spor ile 72 kiloya ulaşmayı başardı.
Arda Çoban'ın zayıflama sırrını anlattı.

Herhangi bir tıbbi müdahale ve diyetisyen desteği almadan sadece spor ve kendine özgü diyetle zayıflayan Arda Çoban artık arkadaşlarıyla vakit geçirebilmenin keyfini yaşıyor. Hamza ve Hediye Çoban çiftinin oğlu Arda Çoban yıllardır veremediği kiloları hırs yaparak verdi.

Tuz, şeker, un, yağ ve ekmeği hayatından çıkararak zayıflayan Arda Çoban, hayatına yeniden kavuştuğunu ifade etti. Bundan 4 ay önce 133 kilo olan Arda Çoban, spora başladı. Ayakkabısını dahi bağlamakta zorlanan Arda, sporla birlikte 61 kilo verince 72 kiloya indi.

Arda Çoban’ın anne ve babası oğullarının zayıfladığını görmekten çok mutlu olduklarını belirtirken baba Hamza Çoban "Oğlumu uyurken izliyordum ve nefes almakta zorlanıyordu, her gece aynı korkuyu yaşıyorduk" dedi.

kilo verme zayıflama

 Annesi Hediye Çoban da "Oğlum artık arkadaşlarıyla birlikte vakit geçirebiliyor, Allah’ımıza şükürler olsun" diye konuştu.

OkuyunNeden Kilo Veremiyorum?

Fazla Kilolarınızdan kurtularak Sağlığınıza Kavuşun

Hırs ve azimle dört ay gibi kısa sürede 61 kilo veren 17 yaşındaki Arda Çoban, dolabındaki tüm kıyafetleri yeniledi. Eski kıyafetleri üzerinden düşen Arda Çoban, sağlıklı görünüşe kavuştuğu için çok mutlu olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Aşırı kilolarım yüzünden çok sorun yaşadım. Arkadaşlarım benimle dalga geçiyordu, sokağa çıkamıyordum. Diyetisyene gitmeden tuz, şeker, un, yağ ve ekmeği hayatımdan çıkardım ve bol bol spor yaptım. Spora hala devam ediyorum ve sağlıklı besleniyorum."
Alıntı: Posta