Heidi Klum Diyeti Çok Popüler

- 00:09
Son zamanlarda popüler olan bir diyet listesini sizlere paylaşmak istedim. Heidi Klum diyeti trend diyetler arasında yerini aldı. Heidi Klum'u biraz tanıyalım. 42 yaşında 4 çocuk sahibi yabancı bir manken. Verdiği kilolarla son zamanlarda adından çokça söz ettirdi.
DiyetEvim Heidi Klum diyetinin ayrıntılarını açıklıyor.

Heidi Klum Diyeti ile 5 Kilo

Protein takviyeli Karışık Meyve Suyu (koteyl) yada Smoothie
Kahvaltı
Sebzeli omlet
Açık çay

Öğle
Yağsız tavuk
Zeytinyağlı brokoli veya başka bir zeytinyağlı sebze yemeği yanında salata

Akşam
Yağsız tavuk veya hindi
1 kase yağsız yoğurt

Nasıl Yapılır?
  1. Diyet listesindeki menüler dışında sadece ara öğünlerde yemek yiyebilirsiniz.
  2. Ara öğünlerde meyve ve salata tüketebilirsiniz.
  3. Ekmek kesinlikle tüketmeyin.
  4. Asitli içecekler, tuz yasaklar arasında, ayrıca sakız çiğnemek de yasak.
  5. Günlük 1 saat yürüyüş veya bir egzersiz yapmalısınız.
  6. 1 haftadan uzun süre yapmanız önerilmiyor.
diyeti, diyetler, diyet listesi

Heidi Klum Diyeti Sağlıklı mı?

Zayıflamak isteyenler önce ekmekten vazgeçerler. Bu diyette de ekmekten hiç söz edilmiyor. Oysa ekmeğin çoğu zarar azı ise çok faydalıdır. Çünkü ekmek içeriği bakımında çok zengindir. Vücudun ihtiyacı olan 50 vitamini ve minerali içeriğinde bulundurur. Erken acıkmayı önleyerek artı kalori alımının önüne geçer.

Heidi Klum diyetinde gördüğüm ikinci eksiklik ise tam tahılları ve baklagilleri içeriğinde olmamasıdır. Karbonhidrat ve posa yönünden zengin olan bu besinlerin içeriğince vücudumuz için zengin vitaminler bulunmaktadır.

Heidi Klum diyeti şok diyettir. Az kalorili besinlerle beslenmek vücut için pek sağlıklı değildir. Şok diyetler uzun süre hiç bir zaman yapılmamalıdır. Hızlı kilo alıp veriyorsanız vücudun yorulmaması ve görünümde bozulmaların olmaması için spor ve egzersiz yapılmalıdır.

 Bir önceki "Zayıflama Yolları 2015" başlıklı yazımızda 'zayıflama yöntemleri, nasıl zayıflanır, zayıflamak için neler yapılır' hakkında bilgiler verildi. Okuyun zayıflayın.