Zayıflama İlaçlarına Dikkat Edin

- 22:24
Yaz mevsimi yaklaştıkça zayıflama, fit ve formda olma çabaları artıyor. İnsanlar zayıflamak uğruna farklı farklı yollara girebiliyor. Diyetevim.com sizleri zayıflama ilaçlarına karşı uyarıyor. Hasta olmamak için bu yollarla zayıflamayı denemeyin. Yeterli bilgi edinmeden alınacak yanlış ürünler sizi sağlığınızdan edebilir.
Zayıflama ilaçları satın almadan önce bu yazıyı sonuna kadar okuyun. Piyasada bir çok ilaç satılıyor. İşe yaradığı konusunda hiç bir şey diyemem ama araştırmadan, güvenilir kişilerden fikir almadan bu yollara başvurmayın. Zayıflama konusunda size en uygun ilacı bir uzmanın yazabileceğini asla unutmayın.

İlkbahar ve yaz öncesi bu dönemde zayıflamaya ve forma girme çabaları kabus olmasın. Kadınların erkeklerin ve hatta çocukların bu dönemde kilo verme çabaları gün geçtikçe daha da artıyor. Kendiniz için en iyi kararı verecek olan yine sizlersiniz. Bu yüzden sağlıklı ve doğal zayıflamak en makulü diye düşünüyorum.

İnternette ve piyasada zayıflama ilacı adı altında bir çok ürün var. Bu ürünleri almayı düşünüyorsanız öncelikle güvenilir kaynaklardan yardım alın. Sağlık şakaya gelmez. Sağlık Bakanlığı onayı olmayan ürünlerden uzak durun. Hatta onaylı olan ürünleri bile araştırmanızı tavsiye ediyorum.

zayıflama ilaçları

Zayıflamaya yardımcı ürünler istiyorsanız en yakınınızdan başlayın. Aktardan alacağınız yeşil çayı günde 2 fincan içmeniz size çok yardımı olacaktır. Ayrıca Günde yapacağınız 1 saatlik egzersizler (yürüyüş) yağ yakımı sağlayacaktır.

Bir Gazete Haberi
Eskişehir'de zayıflama ilacı operasyonu
Eskişehir'de polis tarafından düzenlenen operasyonda, bin 400 adet sahte zayıflama ilacı ele geçirildi. Olayla ilgili 3 işyeri sahibi hakkında adli işlem başlatıldı.
Alınan bilgiye göre, polis kentteki bazı eczanelerde sahte zayıflama ilacı satıldığı ihbarı üzerine çalışma başlattı. Polis, yapılan çalışma sonunda, kentteki üç farklı eczanede sahte zayıflama ilacının satıldığını belirledi. Bunun üzerine polis, söz konusu eczanelere yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda, 31 kutu toplam bin 400 adet sahte zayıflama ilacı ele geçirildi. Sahte ilaçlara el konurken, eczane sahipleri hakkında adli işlem başlatılarak suç duyurusunda bulunuldu.
Eskişehir Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, piyasada çok miktarda sahte zayıflama ilacı bulunduğunu, bunun için çalışma içerisinde olduklarını ve vatandaşların bu konuda duyarları olmalarını istedi. Yetkililer, "Bunlar genellikle Çin malı. Gerçek ilaçlardan ayırt etmek olanaksız. Vatandaşlar etkisi olmayan bu türden ilaçlara karşı dikkatli olsun. Haber aldıklarında hemen polise bildirsinler. Bu tür sahte ilaçların vatandaşlarımızca kullanılmasını önleyelim." dedi.

Bir önceki yazımız olan "Vejeteryan Diyeti Listesi" başlıklı makalemizde 'vejeteryan nedir, vejeteryan diyeti sağlıklımı, beslenme listesi' hakkında bilgiler verildi. Okumanızı tavsiye ederim.