En İyi 3 Pazartesi Diyeti

- 17:24
Bugün günlerden pazar ve siz yarın pazartesi günü diyete başlamaya karar verdiniz. Hangi diyeti yapsam diye düşündüğünüze eminim. Köşe bucak kendinize uygun bir diyet listesi arıyorsanız bu yazı tam size göre. Birazdan size vereceğim haftalık pazartesi diyetleri ile kaçamaksız sıkı bir zayıflama programınıza gireceksiniz. Bu pazartesi biraz farklı olsun ve pazartesi başlanıp salı günü biten diyetlerden olmasın. Artık hayatınızın sağlıklı olması için gereken önemi gösterin. Beslenme ve diyet programınıza gösterdiğiniz ilgi hayata karşı bakış açınızı değiştirecektir. Size olan bakış açılarını da...
Haydi hep beraber bu pazartesi diyete başlıyoruz...

Diyete Başlamadan Önce;

  • Hedefinizi belirleyin. 'Bu hafta 1 kilo vereceğim.' , 'Hedefimde 52 kilo olmak var' , '5 kilo vererek ideal kiloma kavuşacağım.' Hedefiniz kesin ve keskin bir yargıyla bitsin ve buna inanın.
  • Haftalık hedefiniz 1-2 kilodan fazla olmasın. İdeal kilo vermede ideal ölçü haftalık 1-2 kilodur.
  • Pazartesi diyeti yaparken 2.5 litre su için.
  • Gün içinde en az 45 dakika yürüyüş yada 30 dakika egzersiz yapın. Egzersiz yapmadan sağlıklı zayıflamayı asla beklemeyin.
pazartesi diyete başlıyorum
  • Bir arkadaşınızdan size destek olmasını isteyin. Motivasyonunuzu arttıracak cümleler sizi rahatlatacaktır.

En İyi 5 Pazartesi Diyeti Listesi

 1.
pazartesi diyeti

Yavaş yavaş sağlıklı bir şekilde kilo vermek için harika bir diyet listesidir. Yapanları egzersiz ile beraber 7 kilo verdiklerini yorumlardan okuyabilirsiniz. Her zaman evde bulabileceğiniz yiyeceklerle hazırlanmış diyet listesine ulaşmak için 1 Ayda 5 Kilo Diyeti'ni okuyun.

 2.
salatalık diyeti

Ender Saraç tarafından hazırlanan salatalık diyet listesi 1 haftalık bir programdır. Salatalığın hem kalorisi azdır, hem de tok tutma özelliği vardır. Bu yönüyle tam bir diyet sebzesidir. Hem vücut detoksu yaparken hem de zayıflama deneyimi yaşamak için bu diyet listesini gözden geçirebilirsiniz. Daha fazla bilgi için Salatalık Diyeti Listesi yazısını okuyun.

 3.
pazartesi diyete başla

Osman Müftüoğlu'nun hazırladığı haftada 3-5 kilo vermek isteyenlerin diyet listesine pazartesi başlayabilirsiniz. Farklı meyveler ve sebzelerle donatılmış menüler hiç aç kalmadan kilo vermenizi sağlayacaktır. Bu rejim programına 1 haftalık Sağlıklı Diyet yazımızdan ulaşabilirsiniz.ödün vermeyin. Vücudunuzu harekete geçirmeden verilen kilolar alınmaya mahkumdur. :) (Deniz Soylu)
Hangi diyeti yaparsanız yapın egzersiz ve yürüyüşlerden vazgeçmeyin.

Pazartesi siz hangi diyete başlamaya karar verdiniz? Sizin için en iyi pazartesi diyeti hangisi? Yorumlarınızı bekliyorum.
Herkese sağlık dolu bir hafta diliyorum...

→  Bir önceki "Hafta Sonu Kilo Almayın" başlıklı yazımızda 'hafta sonu beslenme, hafta sonu diyet, zayıflama yolları, zayıflama yöntemleri' hakkında bilgiler verildi.