Diet Tube Türkiye'ye Geldi

- 23:42
Diet tube'yi duyanlar vardır. Diet tube nedir? diye soranlar için böyle biz yazı hazırlamaya başladım. Bir çok yerli yabancı kaynaklardan bilgiler ışığında yazıma başlıyorum.
Dünya'da uzun süredir kullanılan bu yöntem şimdi Türkiye'de de uygulanmaya başlanıyor. Diet Tube Sistemi obezite ile mücadelede kısa sürede zayıflamak isteyenlere ve kısa sürede diyet ile zayıflama isteyenler kısa sürede zayıflayabiliyor. Aynı zamanda selülit tedavisinde de uygulanabiliyor. Ne kadar sürüyor?
10 gün içinde hayatınızı değiştirecek ve ideal kilonuza ulaşacaksınız deseler inanmazsınız herhalde. İtalya gibi ülkelerde oldukça ünlü olan diet tube kilo problemi olan herkese çare oldu. Buruna içine bağlanan bir tüple başlıyor operasyon. Tüp ucundan çıkan ince bir boru kulağın arkasından geçerek belinizdeki alete bağlanıyor. Bu alet vücudunuza ihtiyacı olan vitaminler ve mineraller sağlayarak beslenmeyi sağlıyor.

10 Kilo Gitti

Vücut ağırlığınızın %10'u bir uygulamada gidiyor. Diyelim ki 80 kilosunuz 10 gün içinde 72 kilo olabilirsiniz. İyi tarafı kısa sürede hatırı sayılır bir kilo vermek. Kötü yanı ise 10 gün boyunca burnunuzda bir boru ve bir çantayla dolaşmak.

diet tube

Diet Tube'yi Kimler Uygulayabilir?

Kilo kaybetmek zayıflamak isteyen herkes uygulayabilir. Avrupa ülkelerinde yaz tatili öncesi uygulayanlar çoğunluktadır. Diyet Tube'yi kimler yapamaz? Hamileler, 14 yaş altındakiler, şeker hastaları, troid rahatsızlığı olanlar, süt ürünlerine karşı alerjisi olanlar ise bu yöntemi sağlık açısından uygulayamıyorlar. Doktor kontrolünde yapılması ise şart. 

Diet Tube Zararlı mı?

Uzmanlar güvenli bir yöntem olduğunu belirtiyor. Tüp yerleştirirken bir yerin kesilmesi gerekmiyor. Kısa sürede takılabiliyor. Sağlık sorunları yaşanmadığı gibi açlık hissi de olmuyor. Diet tube ile kas değil yağ yakıyorsunuz. Bu sırada selülitleri de yok ediyor. Obez olarak kalmak yerine kısa sürede zararı olmayan bir yöntem ile zayıflamak en doğrusu diyebilirim. 
Diet Tube sonrası etkili bir Protein Diyeti tercih edilmelidir. Böylece kilo vermeye devam edebilirsiniz.

Bir önceki "Toksinlerden Arınma Diyeti" başlıklı yazımızda 'detoks diyeti, arınma diyeti, diyet listesi, detoks programı' hakkında bilgiler verildi.