Mide Küçültme Ameliyatı ile 117 Kilo Verdi

- 22:35
39 yaşındaki Bülent Y.'nin zayıflama hikayesi haberini sizlerle paylaşmak istiyorum. Trabzon'da yaşayan Bülent Yılmaz fazla kilolarıyla sorun yaşıyordu. 235 kilo olması iş hayatını da zora sokuyordu. İstanbul'da bir hastaneye mide küçültme ameliyatı için başvurdu.
Detaylar haberin devamında...

Sokakta yürürken bile zorluk çeken Bülent Y. önce nasıl kilo veririm diye araştırmalarda bulundu. Araştırmalar sonucunda tanıştığı obezitelerin bir çoğunun mide küçültme ameliyatı ile zayıflamayı başardığını öğrendi. İstanbul'da yaşayan bir arkadaşı aracılığıyla hastanede ameliyat olmaya karar verdi.

Ameliyat ile midesinin bir bölümünü aldıran Bülent Y. 117 kilo vererek 118 kiloya düştü. Hayatında büyük bir değişim yaparak rahatlıkla yürüyebildiğini ve işlerini daha rahat yapabildiğini söyledi.

Bülent Y. konuşmaya şöyle devam etti;

zayıflama hikayesi haberi
"Mide küçültme ameliyatı olmayı, aynı operasyonu geçiren biriyle konuştuktan sonra aldım. Daha önceleri kilomla ilgili bir şey söylenildiğinde çok sinirleniyordum. Bu olaylar çoğaldıkça zayıflama isteğim daha da arttı. Mide küçültme ameliyatı olmak istediğimi eşimle paylaştım. Eşimin destek olmasıyla ameliyata daha da sıcak bakmaya karar verdim. Ameliyat olduktan sonra yeniden doğmuş gibi oldum diyebilirim. İnsanların bana bakışı değişti.

OBEZİTEDEN KURTULUŞ
Benim gibi fazla kilolu obezite olan kişilerin ameliyat olarak bu hastalıktan kurtulmalarını öneriyorum. Şu an iyi ki mide küçültme ameliyatı oldum diyebiliyorum. Hiç bir risk taşımıyor. Uzman bir hekime muayene olarak mide küçültme ameliyatı için ilk adımı atabilirsiniz.
OKUYUN → Karın Germe Ameliyatı Nasıl Yapılır?
İdeal kiloma ulaşmam için doğru beslenerek ve spor yaparak daha dikkatli olmalıyım. Ameliyattan 2 yıl sonra da vücudumdaki ameliyattan kaynaklanan sarkmalar için operasyon geçirmeyi düşünüyorum. Estetikle bu sorunu hal oluyor. Şu işimi daha rahat yapabiliyorum. Çok rahatım." diyerek sözlerini tamamladı.
→ Bir önceki Zayıflama Yöntemleri 2015 başlıklı yazımızda 'zayıflama yolları, kilo verme, etkili yöntemler, zayıflamak için öneriler' hakkında bilgiler verildi.